Informatie

LOCATIE

Gorinchem, Nederland

TELEFOON

+31 (0) 640 481 169

EMAIL

info@ansho.nl

ANSHO BIJLMAKERS
FREELANCE FOTOGRAAF
MET EEN PASSIE VOOR AUTO’S

Voor een reportage van twee uitzonderlijke Ferrari’s ben ik onderweg naar een eerder gevonden locatie in de bergen van Italie. De bochtige wegen zijn zo leuk dat de tijd voorbij vliegt en het al donker begint te worden. De hele flitsset pastte helaas niet ‘voorin’ de Ferrari dus ik zal het moeten doen met een camera en kleine LED-lamp. De eigenaar ziet mij met de lamp om zijn auto’s heen rennen en zit nog net niet met zijn handen in zijn weinige haren. Ik laat het resultaat op de camera zien (klik hier voor de foto) en hij is aangenaam verrast!

Voor mij zijn dit de omstandigheden die mij extra uitdagen, omdat ze juist tot hele bijzondere resultaten kunnen leiden. Belangrijk voor mij in een foto zijn de dynamiek in licht en kleur en de rust door middel van lijnen en compositie. Mijn passie ligt bij de exclusieve auto’s. Echter vanuit mijn bedrijf ga ik ook juist graag andere uitdagingen aan, zoals bedrijfsreportages, portretten, producten en bruiloften.

bts 4
bts 2
bts 5
bts 1
bts 3
bts 6

Interesse?

Laat een bericht achter dan neem ik zo snel mogelijk contact op